Geen vrouw is hetzelfde

Wil je bewust omgaan met je gezondheid en sta je open voor alternatieven? Kies dan voor een persoonlijke benadering.

Onlangs kwam een vrouw met meerdere klachten. Ze had zowel wratten, menstruatieklachten als hoofdpijn. Het unieke is dat al deze klachten tegelijk kunnen worden behandeld. Het medicijn dat wordt uitgekozen is afgestemd op wie je bent en waar je last van hebt. Het stimuleert het genezingsproces van binnenuit op een natuurlijke manier.

Al lijken je klachten op die van een vriendin, iedere vrouw is anders. Daarom gaan we tijdens een consult niet alleen in op je klacht(en) maar kijken we ook naar je persoonlijkheid en hoe je je klachten ervaart. Op grond van het totaalbeeld wordt een speciaal homeopatisch middel voor je uitgekozen waardoor je weer in balans komt.

De behandeling is veilig want de remedies bevatten geen schadelijke stoffen.

Zwangerschap en homeopathie

Zwangere vrouwen en vrouwen die een kinderwens hebben, voelen vaak een weerstand tegen het slikken van medicatie. Zij vragen zich af of de ontwikkeling en gezondheid van het kind kan worden beïnvloed door wat de moeder inneemt.woman-356141_1280

Klassieke homeopathie is een mooi alternatief en biedt veilige ondersteuning bij klachten rondom de zwangerschap, baring, het kraambed en de periode erna. De behandeling is gericht op het totaalbeeld van de vrouw op lichamelijk en emotioneel niveau.

De indicaties voor de toepassing van homeopathie tijdens de zwangerschap lopen uiteen van zwangerschapsmisselijkheid, jeuk, slaapklachten, blaasontstekingen, hoge bloeddruk, aambeien, rugklachten tot emotionele klachten. Tijdens de bevalling kunnen homeopathische middelen bij problemen als angsten, onvoldoende ontsluiting of heftige pijn worden ingezet. In de kraamtijd kan gedacht worden aan de toepassing van homeopathische middelen bij uitputting, slaapproblemen, borstontsteking, wondverzorging en baby blues.

Onvervulde kinderwens

Wil je al een tijd zwanger worden maar lukt dat niet? Hiervoor biedt klassieke homeopathie mogelijkheden. Dit door je op een natuurlijke manier in balans te brengen, zowel hormonaal als qua medische voorgeschiedenis en erfelijke belasting. Zo werken we aan je gezondheid. Aan een balans waarbij je wel zwanger kunt worden. Maak gerust een afspraak voor een intake.

Mocht blijken dat je man vruchtbaarheidsproblemen heeft dan kan hij daarvoor homeopatisch behandeld worden.

Voor een afspraak: klik hier

“Al jaren voelde ik me erg emotioneel net voor de menstruatie, tijdens had ik veel pijn. In praktijk Culemnia kreeg ik een behandeling op maat. Het gaat nu stukken beter met me, ook op het werk, hartelijke groet”, Marieke van D., Beusichem.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!