Natuurlijk genezen van binnenuit

Als u ziek bent is het mogelijk om op een natuurlijke manier beter te worden met klassieke homeopathie. Het speciaal voor u geselecteerde medicijn stimuleert het genezingsproces van binnenuit. De balans wordt hersteld waarbij de ziektesymptomen verdwijnen.

Deze geneeswijze is populair omdat ze nieuwe mogelijkheden biedt bij de behandeling van klachten. Deze worden niet onderdrukt maar van binnenuit genezen door de levenskracht te activeren. Sinds de jaren negentig zijn er veel nieuwe homeopathisch middelen geïntroduceerd daardoor zijn er steeds betere behandelmogelijkheden van allerlei klachten.

Iedereen is uniek!

Daarom is het, dat patiënten, die dezelfde ziekte hebben, allemaal een ander geneesmiddel voorgeschreven krijgen. Een middel dat het beste past. Stel dat er tien mensen met dezelfde ziekte bij de klassiek homeopaat komen, dan krijgen zij alle tien een ander geneesmiddel. Dit omdat we allemaal anders zijn.

Een bewuste keuze

Steeds meer mensen kiezen voor klassieke homeopathie, want deze geneeswijze biedt verrassende mogelijkheden voor jong en oud.

Het eerste consult

Het eerste consult duurt anderhalf uur. Tijdens dit consult worden al uw klachten uitgebreid besproken maar ook andere persoonlijke zaken.  Er wordt uitgebreid de tijd genomen om een zo goed mogelijk beeld van u en de klachten te krijgen. Met de verkregen informatie wordt een homeopatische remedie uitgekozen die het beste bij u past.

Er wordt gekeken naar lichamelijke, emotionele en psychische aspecten, niet los van elkaar maar als een geheel:

Op welk vlak ligt het zwaartepunt van de klachten? Welke klachten heeft u nog meer? Welke symptomen had u in het verleden? Welke gebeurtenissen heeft u meegemaakt en hoe heeft u daarop gereageerd? Wat voor type mens bent u? Wat houdt u bezig? Verder is heel belangrijk de bespreking van factoren waardoor uw klachten verergeren of verbeteren en factoren waardoor u zich als persoon prettiger of juist minder prettig voelt.

Vervolgconsult

Het vervolgconsult vindt meestal zo’n zes weken na het eerste plaats. Tijdens dit consult wordt de behandeling geëvalueerd. U bespreekt wat er aan uw klachten veranderd is en hoe het verder met u gaat.

Prognose

De genezing gaat op een natuurlijke manier doordat het zelfherstellend vermogen geactiveerd is. Bij chronische klachten en ernstige psychische klachten kost het geneesproces tijd. Gun de therapie en uzelf de tijd want verbetering van uw klachten door deze geneeswijze gaat via de natuurlijke weg door stimulering van uw eigen geneeskracht. Over de duur van de behandeling kan de klassiek homeopaat u een prognose geven na het eerste consult.

Veiligheid

Natuurlijk wilt u door een deskundig therapeut behandeld worden waarvan uw weet dat u in goede handen bent. Ron Wiebolt is lid van beroepsvereniging NVKH en voldoet aan de zogenaamde Plato normen en praktijkeisen.  Daarbij moet u denken aan zaken als medische kennis, ervaring, waarneming, nascholing, intercollegiaal overleg, de praktijkruimte en telefonische bereikbaarheid.

Eigen initiatief

U kunt op eigen initiatief een afspraak maken voor een behandeling, u heeft geen doorverwijzing van uw huisarts of specialist nodig.

Wilt u weten of uw klacht ook te behandelen is door middel van klassieke homeopathie?

Bel (0345) 61 61 50. U kunt het beste bellen tijdens het telefonisch spreekuur op maandag- of woensdag avond tussen 19.30 en 20.00 uur. Of neem contact op door het formulier onder de knop contact in te vullen.

Steeds meer mensen kiezen voor klassieke homeopathie, want deze geneeswijze biedt verrassende mogelijkheden. In Nederland gingen vele mensen u voor in het vragen aan hulp bij een klassiek homeopaat.

Een afspraak is zo gemaakt (klik hier).

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!