Als je hooggevoelig bent werken je hersenen en energiehuishouding anders. Deze eigenschap heeft daardoor grote invloed op je werk, relatie en gezondheid.

Het is een uitdaging om gezond, gelukkig en in balans te blijven en door je omgeving begrepen te worden. Tijdens de lezing hoor je wat hooggevoeligheid precies is, wat de waarde van de eigenschap is en krijg je waardevolle tips vanuit het werk van Elaine Aron en anderen. Je kunt ook terecht als je vragen hebt en om andere hooggevoelige mensen te ontmoeten. Wil je weten of je ook hooggevoelig bent of je kind dat is? Doe dan de test via Culemnia.nl die je vindt bij hooggevoelig.

De lezing wordt gegeven door Ron Wiebolt, therapeut en coach bij hooggevoeligheid met jarenlange ervaring. De lezing is voor iedereen die meer wil weten over hooggevoeligheid. Of je nou een millennial bent of al een dagje ouder, je bent van harte welkom.

Datum: 29 september a.s. van 19.30 tot 21.00 uur.
Locatie: Bibliotheek, Herenstraat 48, Culemborg
Toegang: Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Deze kosten 10 euro per persoon. De kaarten komen binnenkort online via de bibliotheek. 

_________________________________

Programma

Wat is hooggevoeligheid?

Hooggevoeligheid en liefdesrelaties

De invloed van de eigenschap op je werk

Tips voor het omgaan met hooggevoeligheid

Vragenronde

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!